Autobedrijf Trefpunt

DSG specialist Zwanenburg

 

Deze DSG specialist in Zwanenburg houdt zich bezig met alles wat bij een DSG-automaat komt kijken. Deze Direct-Shift Gearbox werkt uiteraard anders dan dat we van een normale automaat gewend zijn. Daarom is ook de juiste kennis vereist om hier op een optimale manier mee om te gaan. Iets waar we ons als DSG specialist in Zwanenburg al tijden in verdiepen.

Wat is een DSG specialist in Zwanenburg?

Zoals gezegd, houdt een DSG specialist zich dus bezig met alles wat bij een DSG-automaat komt kijken.

We hebben het hier over een manier van automatisch schakelen, waarbij er een combinatie tussen schakelen en koppelen plaatsvindt. Normaal gesproken schakelt een versnellingsbak middels één koppeling door naar de volgende versnelling. Bij een DSG-automaat zit dit dus net even anders.

Een DSG-automaat kent veel voordelen, waar we als DSG specialist in Zwanenburg uiteraard van op de hoogte zijn. Denk dan aan:

 • Soepel rijden: Soepel rijden, is iets waar we allemaal van houden. We vinden het prettig wanneer het schakelen zonder schokken of stoten verloopt. Dit is dan ook precies wat je met een DSG-automaat bereikt. Bij een optimaal product in combinatie met een goede installatie, merk je het nauwelijks dat je auto aan het schakelen is. Dit tilt de rijervaring als geheel naar een fors hoger niveau. Je glijdt als het ware over de weg heen.

 • Zuinig rijden: Daarbij zorgt een DSG-automaat er ook voor dat je plotsklaps een stuk zuiniger gaat rijden. Zo heeft dit type automaat vaak een stuk meer versnellingen dan bijvoorbeeld de standaard handbakken. Daarmee optimaliseer je het gebruik van koppelingen, zonder dat je hier verder zelf iets voor hoeft te doen. Rij je graag zo zuinig mogelijk? Dan helpen we je als DSG specialist in Zwanenburg uiteraard verder.

 • Snel optrekken: Snel optrekken is echt iets voor de liefhebber. Het levert een gevoel van controle op wanneer dit mogelijk is. Zo staat de DSG automaat erom bekend dat het een S-modus heeft, ook wel de sportmodus genoemd. In deze modus verloopt dit optrekken nog net wat sneller. Spreekt dit je wel aan? Vraag dan direct meer informatie op over de mogelijkheden.

Tegelijkertijd komen er bij DSG-automaten ook bepaalde problemen voor. Net als met ieder ander onderdeel van een auto, wil er nog weleens een mankement optreden. De problemen met betrekking tot een DSG-automaat waar je dan aan moet denken, zijn:

 • Versnellingsbak blijft vastzitten bij een bepaalde versnelling
 • Er treden schokken op bij het doorschakelen
 • De bak schakelt alleen in de even of de oneven versnellingsopties

Bij het plaatsen, repareren of onderhouden van een DSG-automaat doe je er goed aan contact op te nemen met een echte specialist in Zwanenburg. Wij houden ons op dagelijkse basis met deze zaken bezig. Zo weet je zeker dat je voor de expertise van een ervaringsdeskundige kiest.

Uw auto repareren
Als er onderdelen aan uw auto vervangen of gerepareerd moeten worden, nemen wij altijd eerst contact met u op. Wij bespreken met u de mogelijkheden en voorzien u en uw voertuig van de beste service.

Autobedrijf Trefpunt

Autobedrijf Zwanenburg

 

Waarom voor DSG specialist in Zwanenburg kiezen?

Als DSG specialist in Zwanenburg doen we er alles aan om ons op een positieve manier te onderscheiden. Uiteindelijk is het namelijk wel belangrijk om net dat stapje extra te zetten. Om net iets meer te bieden te hebben dan de concurrentie. Wij zijn ervan overtuigd dat dit op verschillende manieren is gelukt. Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • Uitgebreide dienstverlening: Het begint allemaal met de uitgebreide dienstverlening. Als DSG specialist in Zwanenburg is het namelijk wel belangrijk dat je op ieder mogelijk gebied van dienst bent. Daarmee hebben we het dus over de plaatsing, reparatie en het onderhoud met betrekking tot de DSG-automaat. Voor al deze zaken kun je bij ons terecht. Wij zorgen er daarmee voor dat je precies krijgt waar je naar op zoek bent. Na het plaatsen van de DSG-automaat is het belangrijk om voor regelmatig onderhoud te kiezen. Daarbij verversen we de olie tijdig, zodat we de kans op problemen minimaliseren.

 • Jarenlange ervaring: Jarenlange ervaring is uiteraard altijd mooi meegenomen. We houden ons nu al een lange tijd bezig met alles wat met de DSG-automaat te maken heeft. Hierdoor weten we precies wat er ermee moeten. Denk aan de optimale, veilige plaatsing van de automaat. Of de specifieke, snelle en vakkundige reparatie indien zich bepaalde problemen voordoen. Intussen hebben we iedere vraag, probleem of specifieke situatie wel een keer voorbij horen of zien komen. Niets op het gebied van de DSG-automaat komt dan ook nog als een verrassing. Een fijne gedachte uiteraard, wanneer je op zoek bent naar een ware DSG specialist.

 • Specifieke expertise: Specifieke expertise is doorslaggevend in deze industrie. Jarenlange verdieping in alles wat met de DSG-automaat te maken heeft, is hierbij cruciaal. Zoals gezegd, is de ervaring aanwezig om je optimaal verder te helpen. Zowel met de plaatsing en de reparatie als ook het onderhoud. Bovendien bekijken we op dagelijkse basis wat er nog meer te leren valt over de DSG-automaat. Bijvoorbeeld wat betreft recente ontwikkelingen of nieuwe werkwijzen. Zo weet je altijd zeker dat je voor een DSG specialist in Zwanenburg kiest die de zaakjes volledig op orde heeft.

 • Advies op maat: Tot slot zien we dat situaties verschillen. Voor de ene klant geldt bijvoorbeeld dat er sprake is van een herkenbaar probleem met de DSG-automaat. Voor de andere klant geldt dan weer dat hij of zij te maken heeft met terugkerende klachten. Wat de situatie ook is, wij kiezen voor advies op maat. In plaats van alle algemene dooddoeners aan te bieden, kijken we specifiek naar jouw situatie. Waar heb je behoefte aan? En hoe is deze DSG specialist in Zwanenburg in staat om hier op een optimale manier invulling aan te geven?

Nu DSG specialist in Zwanenburg inschakelen

Heb je op dit moment dus behoefte aan een echte DSG specialist in Zwanenburg? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe automaat wilt plaatsen, onderhoud nodig hebt of omdat er sprake is van een mankement? Dan zijn wij graag de partij die je hierbij verder helpt. Met onze jarenlange ervaring kijken we ernaar uit om ook voor jou voor een passende dienstverlening te zorgen. Uiteindelijk duurt het dan niet lang alvorens je in een perfect rijdende auto rond rijdt. Een auto die is uitgerust met een perfect functionerende, moderne DSG-automaat. Neem meteen even contact op!

  Langskomen of contact opnemen

  Heb je op dit moment dus behoefte aan de kennis en kunde van een autobedrijf in Zwanenburg? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe auto nodig hebt, er sprake is van schade of onderhoud benodigd is? Dan ben je op dit moment helemaal op het juiste adres. Graag helpen we je op de korte termijn al verder bij het oplossen van het probleem. Kom daarom bijvoorbeeld even langs of neem direct contact op. Wij vertellen je dan graag wat er mogelijk is. Zo hoeft het niet lang te duren voordat je tevreden terugkijkt op onze dienstverlening als autobedrijf!

  Autobedrijf Trefpunt

  Bekijk onze diensten

  Autobedrijf Trefpunt

  Altijd het voordeligste aanbod occasions

  Plan nu uw reparatie, onderhoud of APK

  Bel gerust of vul ons contactformulier in + 020 49 74 019

  Autobedrijf Trefpunt

  Reviews

  C
  Chris Van BouwChris Van Bouw
  11:47 28 Jul 23
  duidelijke informatie en snelle reactie.
  RDSRDS
  22:55 16 Oct 22
  Goed bedrijf goed geholpen.
  rik Skyrik Sky
  09:46 13 Sep 22
  Altijd problemen gehad niemand kon het probleem vinden . Hier geweest probleem meteen gevonden. Super.
  Altijd op tijd goed geholpen
  js_loader

  Bedrijfsgegevens

  🏠  Weerenweg 9-A
         1161AE Zwanenburg
  ►   KVK 34251374
  📞  020 497 4019
  📞  06 27154365
  📩  info@autobedrijftrefpunt.nl
     Autobedrijf Trefpunt

   

  Openingstijden

  Openingstijden:
  ma t/m vr: 08:30 - 18:00
  za.: 10:00 - 16:00

  Contactformulier